images
Moderator

prof. dr Saša Petković

Prof. dr Saša Petković redovni je profesor i osnivač i rukovodilac Centra za projektni menadžment i preduzetništvo na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci. U bogatoj karijeri profesor Petković stekao je izuzetno značajno iskustvo u oblasti preduzetničke edukacije.
images
Panelista

Danijel Tepšić

Danijel Tepšić je osnivač i direktor Mania marketing agencije koja je dobitnik dvije nagrade Cannes Young Lions u 2017. i 2018 godini u kategoriji PR.
images
Panelista

Bojan Vuković

Bojan Vuković je preduzetnik i predsjednik Udruženja poslodavaca ICT sektora - ICT Business Srpska koje promoviše ulaganje u IKT sektor Republike Srpske.
images
Panelista

Nikola Simić

Nikola Simić je uključen u porodični biznis kroz kompaniju Sinikom d.o.o. koja se bavi proizvodnjom silikonskih mirisnih osvježivača za automobile, kancelarije, prostorije i toalete. Kompanija je osnovana je 2018. godine, u želji da se pokrene proizvodna djelatnost.
images
Panelista

Aleksandar Antunović

Aleksandar Antunović je osnivač kompanije Antecna, domaće kompanije koja je specijalizovana za pružanje usluga u sferi online plaćanja.
images
Panelista

Bojan Kresojević

Bojan Kresojević trenutno je na poziciji gradskog menadžera Banje Luke. Ostvaren je kao preduzetnik i vlasnik privrednog društva OPTIMUM Consulting & Education, čija je djelatnost poslovno savjetovanje.
images
Panelista

Aleksandra Simić

Aleksandra Simić obavlja funkciju šefa Odjeljenja za privredu i lokalni ekonomski razvoj grada Banja Luka. Na konferenciji govoriće o institucionalnoj podršci razvoju mladog preduzetništva sa aspekta grada.
images
Panelista

BSc, MBA Stefan Krneta

BSc, MBA Stefan Krneta osnivač startapa Dwelt kompanije, kompanije koja je proglašena za najbolji Start-Up u Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa pobjedom na Podimu kao i nagradom kompanije Deloitte.
images
Panelista

Žana Arsić

Predsjednik Zanatsko preduzetnicke komore regije Banja Luka od marta 2022. godine. Vlasnik frizerskog salona sa iskustvom od preko 25 godina u branši. Svoje iskustvo u preduzetništvu usmjerava na rad Komore, kao jedine institucije koja se bori istinski za prava zanatlija i preduzetnika.
images
Panelista

Rajko Lajić

Rajko Lajić zaposlen je u Ministarstvu privrede i preduzetništva Republike Srpske, obavlja funkciju pomoćnika ministra u resoru za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.
images
Panelista

Drago Gverić

Drago Gverić obavlja funkciju direktora Inovacionog centra Banja Luka. Posjeduje više od 10 godina profesionalnog iskustva u organizaciji, koordinaciji, nadzoru i upravljanju projektima i resursima, vođenju i implementaciji glavnih logističkih i komunikacijskih aktivnosti, kampanja javnog informiranja, aktivnosti promocije, organizaciji brojnih događaja.
images
Moderator

Vladimir Blagojević

Vladimir Blagojević obavlja funkciju rukovodioca Službe prodaje u APIF-u, preduzetnik je sa višegodišnjim iskustvom, član Upravnog odbora Zanatsko preduzetničke komore regije Banja Luka, član Upravnog odbora Rukometnog kluba Borac m:tel, učestvuje u radu brojnih udruženja i organizacija.
images
Student

Violeta Đukić

Violeta Đukić iz Teslića je student treće godine na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci sa prosječnom ocjenom 9,50. Jedna je od najboljih studenata tog fakulteta. Njeno znanje i rad nagrađeni su brojnim stipendijama. Violeta je Pobjednica 6. The Business idea pitching-a u 2023. godini sa pobjedničkim modelom "Litle Champion"